Ukoliko želite da obrišete svoj nalog i sve sačuvane podatke u PEKY sistemu pratite ova uputstva.

Napomena: Neki podaci vezani za prethodne porudžbine će ostati u sistemu, a sve u skladu sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Uputstvo za brisanje naloga:

  1. Ulogujte se na svoj PEKY nalog i zatim idite na sekciju Nalog.

2. Pritisnite na polje na kojem je prikazano Vaše ime i email. Otvoriće se podešavanja Vašeg naloga.

3. Pritisnite na dugme OBRIŠI NALOG

4. Pritiskom na opciju OBRIŠI poslaćemo Vam link na Vašu e-adresu čijim pritiskom ćete trajno izbrisati svoj nalog i sve njegove podatke.